BEKKA
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Samfunnsansvar og produksjon

 

 

HVORDAN DESIGNES VÅRE STYLES?

BEKKA styles designes fra bunnen av i Kristiansand. Skissene blir tegnet og illustrert av vår designer Rebekka Widerøe som har designet klær siden 2012. Alle BEKKA styles blir designet etter fantasi, inspirasjon og praktiske behov. Hver av skissene/styles utvikles direkte med leverandørene -det er altså ingen andre ledd innvolvert i design prossessen. Det finnes ingen tilfeldigheter når det kommer til detaljer, stoffer som brukes, og måleskjema -alt utvikles og kommuniseres direkte mot fabrikken. Det er viktig at ingen flere ledd er innvolvert i prossessen for å kvalitetssikre utviklingen, samt ha kontroll på at de etiske arbeidsforhold overholdes hos våre fabrikker.

 

HVORDAN SØRGER BEKKA FOR AT FABRIKKENE KAN LEVERE KVALITET?

Produksjonen foregår i Kina - vi bruker et få antall fabrikker, som kan levere god kvalitet. Ved å bruke færre fabrikker, gir vi hver av fabrikkene et større kvantum å jobbe med -som igjen gir en mye større grad av forutsigbarhet, lønnsomhet og kvalitet. Hver av fabrikkene jobber spesifikt med sine sterkeste spesialiteter, hvor de yter en fabelaktig jobb! Hver av fabrikkene har et nært forhold til Rebekka, noe som er en svært viktig faktor for å sikre etiske arbeidsforhold og også kvalitetssikre hele design/utviklings prossessen.

 

HVORDAN BIDRAR BEKKA TIL AT FABRIKKEN OPPLEVER OSS SOM EN FORUTSIGBAR SAMARBEIDSPARTNER?

BEKKA jobber alltid for at fabrikkene opplever forutsigbarhet gjennom gode og planleggede timelines langt frem i tid. Skisser og utvikling starter opptil 1-1,5 år i forkant av en kolleksjon. Det vil si at BEKKA ligger langt fremme i tid for hver kolleksjon som skal lanseres.

Vi sørger alltid for at leverandøren får betalt på tiden, og vi legger opp til fornuftig leveringstid av ferdige styles. Vi har også svært begrenset fly-transport -dette er et viktig tiltak som vi har fokus på, da det er med på forebygge forurensing og høye kostnader.

Alle disse tiltak er med på å kvalitetssikre at leverandørene får den tid og kapasitet som trengs for å gjennomføre en produksjon så smidig og effektivt som mulig -samtidig som vi sikrer at leverandøren får jobbe under forutsigbare forhold. I tillegg bidrar vi til et bedre klima-miljø, og retter fokus mot en viktig og positiv utvikling.

 

BRUKER BEKKA PELS ELLER SKINN PÅ STYLES?

Vi ønsker ikke å bidra til negativ dyrevelferd. Vi bruker derfor ikke ekte pels eller ekte skinn. Pelsen er derfor fuske-pels, og skinn-merker er laget av en kvalitet kalt PU (imitert skinn).

Vi bruker syntetisk dun, som tilsvarer like god effekt som ekte dun.

Ullen vi bruker stammer fra sau som IKKE er blitt utsatt for mulesing. 

 

OPPSUMMERT:

BEKKA ønsker å jobbe for en mer bærekraftig fremtid. Vi jobber derfor kontinuerlig med forbedringstiltak i forhold til miljø, klima og samfunn. Vi er alltid åpne for innspill dersom det skulle være av interesse å bidra til forbedring.

 

Har du noen spørsmål, eller innspill? Send oss gjerne en e-post: post@bekkafashion.com

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke