Angrerettskjema

Angrerettskjema  

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen du mottar din bestilling.
Du må registrere retur senest 14 dager etter at du har mottatt varene. Registrering av retur gjør du via BEKKA Return Center på vår nettside: www.bekkafashion.com.
Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter at du har registrert returen.

Returnert produkt skal ikke være synlig brukt, eller ha noen form for merker og lukt. Det skal returneres til oss med alle merkelapper på, helst innpakket i original emballasjen. Les mer om våre Vilkår for retur/bytte for å sikre deg en korrekt retur av varer.

Dersom du vil benytte deg av angreretten, ber vi deg fylle ut dette angrerett-skjemaet og legge det sammen med produktet/ene som du ønsker å bytte.

Skjemaet vil hjelpe vårt lager til å vite hvem som tilhører pakken. Hvis du glemmer å legge denne ved, kan lageret ha problemer med å identifisere hvilken ordre returen skal registreres på.

Legg produktene og angreskjema i en sikker emballasje, bruk gjerne original posen som du fikk produktene i.   

Send produktet/ene i retur ved å feste returseddelen synlig utenpå pakken/emballasjen. Returseddel får du per epost etter at du har registrert en retur i BEKKA Return Center.

 

Retur adresse dersom du ikke benytter vår returseddel:

BEKKA AS, org.nr.: 922131791 

Barstølveien 36a, 4636 KRISTIANSAND  

Kundeservice: post@bekkafashion.com  

      

Informasjon om kjøper - FYLL UT 

Navn:  

Adresse:   

Telefon:  

E-post:  

Varen ble mottatt følgende dato:  

Varen ble returnert følgende dato:  

Ordrenummer:  

Jeg ønsker herved å gå fra min avtale om kjøp av følgende vare(r):  

________________________________________________

 _______________________________________________


Årsak:__________________________________________


Sted / Dato:___________________________________________


Underskrift
:_____________________________________

 

 

Vilkår for retur/bytte hos BEKKA AS 

Retur/bytte

Dersom du ønsker å bytte til noe annet så må du selv legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til. Deretter registrerer du en retur i BEKKA Return Center for å sende tilbake produktet du ikke vil beholde.

Du får GRATIS retur og GRATIS frakt på din nye bestilling dersom du oppgir ordrenummeret på din nye bestilling når du registrerer returen!

 

Registrering av retur gjør du via BEKKA Return Center på vår nettside: www.bekkafashion.com


OBS: Ordrenummeret på din nye bestilling  oppgis når du oppretter en retur i BEKKA Return Center. Vi sørger da for at returen din, og frakten på din nye bestilling blir GRATIS!

Om du ikke ønsker å legge inn en ny bestilling, eller glemmer å oppgi ordrenummeret på den nye bestillingen så vil det ikke bli gitt gratis retur, og du må betale frakt på din nye bestilling dersom den er på under 600kr (vi har GRATIS frakt for bestillinger over 600kr). Returen behandles da ved at vi tilbakeholder 79kr på din faktura/tilbakebetaling når vi behandler returen din. Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr. 

 *For retur av varer med verdi under 250kr vil vi ikke kunne tilby gratis retur, det blir da tilbakeholdt 79kr på din faktura/tilbakebetaling når vi behandler returen din. Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

 
Slik får du GRATIS retur og GRATIS frakt på din nye bestilling

Vi sørger for at du får gratis retur og gratis frakt på din nye bestilling dersom du legger inn en ny bestilling før du registrerer en retur. Du må oppgi ordrenummeret på din nye bestilling i det du registrerer returen, dette gjøres i enkle steg som du blir guided gjennom i BEKKA Return Center.

Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg, og refunderer beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen. Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center.

 
Hvordan gjør jeg det med betaling for ny bestilling?

Velg å betale din nye bestilling med Klarna, VIPPS eller VISA.

Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp, og frakt vil tilkomme dersom bestillingen er under 600kr. Vi refunderer/tilbakebetaler frakten dersom du oppgav ditt nye bestillingsnummer når du registrerte din retur i BEKKA Return Center.

 

Jeg fikk rabatt på varen jeg skal returnere - får jeg den samme rabatten på ny bestilling?

JA DET GJØR DU! Oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center, så ordner vi dette for deg slik:

 

Klarna faktura / VISA

 • Om du velger Klarna faktura/VISA og du fikk rabatt på din gamle bestilling så refunderer vi beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen. (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)
 • Beløpet du skal betale blir da oppdatert hos Klarna. Justering av beløp på faktura tar bare noen minutter før det er oppdatert hos Klarna.
 • Har du allerede betalt så blir eventuelle rabatter fra din gamle bestilling tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

 

VIPPS

 • Om du velger å betale med VIPPS og du fikk rabatt på din gamle bestilling, så refunderer vi beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)
 • Beløpet refunderes via VIPPS, til samme mottaker som betalte for bestillingen. Det kan ta noen dager før pengene er tilbake på konto.


Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling.

Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte Klarna eller VIPPS. 

 
Gyldig retur

En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 50kr tilsvarende frakt av pakken som sendes tilbake til deg. Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Dette beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

 
Slik registrerer du en retur

1. Registrering av retur gjør du via BEKKA Return Center på nettsiden vår: www.bekkafashion.com

 1. Du får e-post fra BEKKA Return Center med bekreftelse om at du har sendt inn din registrerte retur til oss.
 2. Vi behandler og registrerer en retur dersom forespørselen blir godkjent som en gyldig retur.
 3. Du får e-post fra BEKKA Return Center med bekreftelse om returen er godkjent/ikke godkjent, sammen en enkel instruksjon om hvordan du returnerer pakken til oss. E-posten vil inneholde elektronisk link til returseddel, denne skriver du ut og fester på pakken du skal returnere.
 4. HUSK Å OPPGI DITT NYE BESTILLINGSNUMMER DERSOM DU VIL BYTTE TIL NOE ANNET!

 5. -vi sørger da for at du får returen GRATIS, og også GRATIS frakt på din nye bestilling!
Hva skjer med min Klarna faktura eller VIPPS/VISA betaling etter at jeg har returnert noe?
Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur»
 • Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.
 • Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.
 • Om du har betalt med VIPPS eller VISA, så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling.

Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte Klarna / VIPPS, eller vår Kundeservice.

Velkommen tilbake!