Frakt og levering

Hos BEKKA får du GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 600KR 

Du får GRATIS RETUR og GRATIS FRAKT PÅ NY BESTILLING dersom du legger inn en ny bestilling før du oppretter en retur!

 

Vi vil alltid forsøke å sørge for rask levering fra vårt lager og sender derfor alle bestillinger samme dag -senest neste virkedag.

Helligdager og lør-søn anses ikke som virkedager. Har du bestilt på en slik dag vil det kunne forlenge leveringstiden, vi sender pakken din første virkedag etter Helligdagene / lør-søn.

Bestillinger i Påsken: se Postens generelle informasjon om Levering av post og pakker HER

 

Vi bruker Posten/Bring til leveranser innenlands, og benytter to alternativer når det kommer til frakt metoder - vi styrer hvilken frakt metode som skal bli benyttet basert på totalvekten på pakken din, og totalverdien på innholdet:

 

Pakke i postkassen - for pakker opp til 2kg

Pris: 50kr for bestillinger under 600kr - GRATIS frakt for bestillinger over 600kr

Pakken blir levert i din postkasse. Om pakken er større en din postkasse vil pakken henges på døren din, eller leveres til nærmeste postkontor/post i butikk. Du mottar en hentelapp fra Posten/Bring dersom den er levert til et postkontor/post i butikk.
Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra vi sender pakken fra vårt lager.
Du vil alltid motta et sporingsnummer på e-post fra oss. Sporingsnummeret finner du i ordrebekreftelsen om at pakken din er ferdigbehandlet og sendt fra vårt lager. Trykk på sporingsnummeret du mottok i e-post fra oss, for å følge med på hvor pakken din har ankommet i sende prosessen.
Gjennom sporingsnummeret vil du ha mulighet til å bli opplyst tidligere enn en hentelapp dersom pakken din har ankommet et postkontor/post i butikk.

   

  Posten Klimanøytral Servicepakke - for pakker over 2kg eller pakker med total innholds verdi over 2000kr

  Pris: 50kr for bestillinger under 600kr - GRATIS frakt for bestillinger over 600kr


  Pakken blir levert direkte på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Normal leveringstid er 1-5 virkedager fra vi sender pakken fra vårt lager.

  Du vil alltid motta et sporingsnummer på e-post fra oss. Sporingsnummeret finner du i ordrebekreftelsen om at pakken din er ferdigbehandlet og sendt fra vårt lager. Trykk på sporingsnummeret for å følge med på hvor pakken din er i sende prosessen.

   

  Hente selv i BEKKA’s lagerbutikk i Sørlandsparken


  Du kan selv hente din pakke i vår lagerbutikk!

  Velg da "henting" som frakt alternativ når du legger inn din bestillingen din. Adressen står synlig oppført i det samme feltet, du vil også motta kart/veibeskrivelse videre i bestillings prosessen.

   

   

  Vil du returnere en eller flere produkter? Eller vil du bytte en eller flere produkter?

   Les om våre Vilkår for retur og bytte HER

  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice HER.