Frakt og levering

 

***OBS - tiltak innen logistikk:***
På grunn av de nåværende restriksjonene, møter vi på ekstra utfordringer tilknyttet logistikken. Håndtering av retur kan ta lengre tid enn normalt, men vi gjør vårt beste for å behandle retur så raskt som mulig.
Vi takker for at du spriter hendene før du pakker inn en retur, og takker for din tålmodighet! Sammen kan vi prøve å få kontroll på situasjonen.

  

-----

 

 

 

FRAKT OG LEVERING - FRI FRAKT OVER 600KR

Vi bruker Posten/Bring til leveranser innenlands, og benytter to alternativer når det kommer til frakt metoder - vi styrer hvilken frakt metode som skal bli benyttet basert på totalvekten på pakken din, og totalverdien på innholdet.

 

-----

 

PRISER (opp til 35kg) 

 

50kr for bestillinger under 600kr

FRI FRAKT for bestillinger over 600kr

 

-----

 

LEVERING

Pakken blir levert i din postkasse. Om pakken er større enn din postkasse vil pakken bli levert til nærmeste postkontor/post i butikk. Du mottar en hentelapp fra Posten/Bring når den er levert til et postkontor/post i butikk.

  

-----

   

LEVERINGSTID

 

 

 

Normal leveringstid er 2-4 virkedager fra vi sender pakken fra vårt lager.

Du vil motta et sporingsnummer på e-post fra oss. Sporingsnummeret finner du i ordrebekreftelsen om at pakken din er ferdigbehandlet og sendt fra vårt lager. Trykk på sporingsnummeret du mottok på e-post for å følge med på pakken din i frakt prosessen.

 

*Merk at pakker som er levert til Posten, faller inn under Postens ansvar. Posten har sporing på sine pakker, dersom du har spørsmål om en pakke kan du kontakte Postens Kundeservice HERGjennom sporingsnummeret tilknyttet din pakke vil du ha mulighet til å se hvor pakken din befinner seg.

   

  -----

   

  HENTE SELV I VÅR BUTIKK I SØRLANDSPARKEN

   

  Du kan selv hente (og returnere) pakker i vår butikk!

  Velg da "Hent i butikk" som frakt alternativ når du legger inn din bestillingen din. Adressen for henting av pakken står synlig oppført i det samme feltet, du vil også motta kart/veibeskrivelse videre i bestillings prosessen.

  Oppgi ordrenummeret på bestillingen når du henter pakken i skranken.

   

  -----

   

   HAR DU SPØRSMÅL?

   

  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice ved å trykke på snakkeboblen til høyre -->

  Du kan også kontakte oss ved å sende inn kontaktskjemaet under. Vi besvarer alle henvendelser man-fre kl.10.00-14.00

   


  Valgfritt: