Frakt og levering

 

Hos BEKKA får du GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 600KR 

Du får GRATIS RETUR og GRATIS FRAKT PÅ NY BESTILLING dersom du legger inn en ny bestilling før du oppretter en retur!

 

-----

 

LEVERING

 

FORHÅNDSBESTILLINGER: 

Se produktbeskrivelse for å vite når hver style har forventet levering

Dersom du ønsker å bestille andre produkter som ligger i andre kategorier (lagervarer) anbefaler vi at du legger disse inn som en egen bestilling, da lagervarer kan sendes omgående til deg.
Legger du inn en bestilling med både forhåndsbestilte produkter OG lagervarer vil hele bestillingen sendes først når alle de forhåndsbestilte produktene har ankommet lager.

 

PRODUKTER SOM ER PÅ LAGER: 

Vi vil alltid forsøke å sørge for rask levering fra vårt lager og sender derfor alle bestillinger samme dag -senest neste virkedag.

Helligdager og lør-søn anses ikke som virkedager. Har du bestilt på en slik dag vil det kunne forlenge leveringstiden, vi sender pakken din første virkedag etter Helligdagene / lør-søn.

Bestillinger i ferier og Helligdager: se Postens generelle informasjon om Levering av post og pakker HER

 

-----

 

FRAKT METODER

 

Vi bruker Posten/Bring til leveranser innenlands, og benytter to alternativer når det kommer til frakt metoder - vi styrer hvilken frakt metode som skal bli benyttet basert på totalvekten på pakken din, og totalverdien på innholdet:

 

PAKKE I POSTKASSEN - FOR PAKKER OPP TIL 5KG 

Pris: 50kr for bestillinger under 600kr - GRATIS frakt for bestillinger over 600kr

Pakken blir levert i din postkasse. Om pakken er større en din postkasse vil pakken henges på døren din, eller leveres til nærmeste postkontor/post i butikk. Du mottar en hentelapp fra Posten/Bring dersom den er levert til et postkontor/post i butikk.

 

Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra vi sender pakken fra vårt lager.
Du vil motta et sporingsnummer på e-post fra oss. Sporingsnummeret finner du i ordrebekreftelsen om at pakken din er ferdigbehandlet og sendt fra vårt lager. Trykk på sporingsnummeret du mottok på e-post for å følge med på pakken din i frakt prosessen.

 

*Gjennom sporingsnummeret vil du ha mulighet til å bli opplyst tidligere enn en hentelapp dersom pakken din har ankommet et postkontor/post i butikk.

   

  KLIMANØYTRAL SERVICE PAKKE - FOR PAKKER OVER 5KG, ELLER PAKKER MED TOTAL INNHOLDSVERDI OVER 2000KR 

  Pris: 50kr for bestillinger under 600kr - GRATIS frakt for bestillinger over 600kr


  Pakken blir levert direkte på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Normal leveringstid er 1-5 virkedager fra vi sender pakken fra vårt lager.

  Du vil motta et sporingsnummer på e-post fra oss. Sporingsnummeret finner du i ordrebekreftelsen du får når pakken din er ferdigbehandlet og sendt fra vårt lager. Trykk på sporingsnummeret for å følge med på hvor pakken din i frakt prosessen.

   

  HENTE SELV I BEKKA´S LAGERBUTIKK I SØRLANDSPARKEN


  Du kan selv hente din pakke i vår lagerbutikk!

  Velg da "Hent i butikk" som frakt alternativ når du legger inn din bestillingen din. Adressen for henting av pakken står synlig oppført i det samme feltet, du vil også motta kart/veibeskrivelse videre i bestillings prosessen.

   

   

  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice HER.