Denne nettleseren har begrenset kapasitet. Vi anbefaler at du benytter Chrome eller Firefox.

JULEGAVER BYTTES INNEN: 5.januar Skriv «JULEGAVE» som merknad på ordren din hvis bestillingen er en julegave

RASK LEVERING Vi sender pakken samme dag, seneste neste virkedag

GRATIS BYTTE Enkelt å opprette returseddel

KLARNA FAKTURA Betal om 30 dager

VIPPS Enkel og rask betaling med VIPPS

Tilgjengelig Kundeservice Vi besvarer mail og chat mandag-fredag kl.10-16

GI BORT DINE BRUKTE BEKKA PLAGG Les mer her

FØLG VÅR HVERDAG Instagram @bekka_fashion

Vilkår for retur og bytte

 


ANGREFRIST

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen som pakken din er utstedt. Du må melde fra om at du ønsker retur senest 14 dager etter at du har mottatt varene.
Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter at du har registrert returen.  Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

  

Dersom du vil returnere en eller flere varer tilknyttet en bestilling, ber vi deg fylle ut angrerettsskjemaet som skal ligge i pakken når du mottar den. Du kan også skrive ut skjemaet HER. Husk å oppgi ordrenummeret tilhørende bestillingen du skal returnere noe fra, samt oppgi retur årsak slik at lageret vet hvem returen tilhører, og hva det gjelder. 

 

-----

 

JEG VIL BYTTE TIL NOE ANNET - HVA GJØR JEG? 

Hos BEKKA får du *GRATIS BYTTE:

Du får *GRATIS RETUR og GRATIS FRAKT på ny bestilling dersom du legger inn en ny bestilling før du bestiller returseddel. Den nye bestillingen må inneholde produkter av samme verdi eller mer, som produktene du vil returnere. Er verdien på det du bytter til lavere enn det du returnerer, vil det ikke gis gratis bytte, og det vil da holdes tilbake 99kr på din faktura når vi har mottatt returen.

 

Slik gjør du det:

 1. Legg først inn en ny bestilling i vår nettbutikk på det du ønsker å bytte til.
 2. Deretter sender du en retur forespørsel i vårt Retur center, hvor du markerer de produktene som du ønsker å sende tilbake. Du blir guidet gjennom enkle steg, og får kontroll over hva du ønsker å gjøre med din bestilling - trykk her for å bestille returseddel.

 

For å få gratis bytte må du huske å oppgi ordrenummeret på din nye bestilling i kommentarfeltet når du er inne i Retur center, og den nye bestillingen må inneholde produkter av samme verdi eller mer, som produktene du vil returnere -vi ordner resten for deg.

 

-----

 

JEG VIL BYTTE EN "FORUNDRINGSPAKKE" / "BEKKA SETT"

*Vi gir ikke gratis bytte på "BEKKA SETT" eller "FORUNDRINGSPAKKER" grunnet den gode rabatten som allerede er gitt. Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere eller bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT".

Om du vil bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT", må returen sendes tilbake til oss innen 14 dager fra pakken ble utstedt hos deg:

 1. Legg først inn en ny bestilling på det du vil bytte til i vår nettbutikk, deretter kan du kontakte vår kundeservice for å melde fra om at du har lagt inn en ny bestilling (et bytte) og det nye ordrenummeret du fikk tildelt, husk også å legge ved ditt gamle ordrenummer tilhørende bestillingen som du vil returnere.
 2. Vi sørger for at du skal få refundert hele beløpet tilsvarende det du betalte for "Forundringspakken" / "BEKKA SETT". Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

 


-----

  

JEG VIL RETURNERE EN ELLER FLERE PRODUKTER, MEN ØNSKER IKKE Å BYTTE TIL NOE ANNET


Om du ikke ønsker å bytte til annen vare, så blir det heller ikke gitt gratis retur. 

Ved retur uten et *forhånds-registrert bytte, blir det holdt tilbake 99kr på faktura når vi refunderer beløpet for returnerte produkter.

Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

  

Bestill returseddel i BEKKA Retur Center HER.

(*Om du har lagt inn en ny bestilling som skal anses som et bytte, må du huske å registrere det nye ordrenummeret når du er inne i Retur center)

  

-----

 

JEG ØNSKER Å RETURNERE EN "FORUNDRINGSPAKKE" / "BEKKA SETT"

Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT".

 

Om du vil returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT", må dette skje innen 14 dager fra pakken ble utstedt hos deg.

 1. Kontakt vår kundeservice for å melde fra om at du vil returnere pakken, husk å legge ved ditt ordrenummer i kontaktskjemaet.
 2. Vi sender deg deretter adressen som kan benyttes for retur
 3. Du som kunde er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender -BEKKA dekker ikke tapet dersom pakken forsvinner under transport.

  

 

 -----

 

SLIK BESTILLER DU RETURSEDDEL

 1. Bestill returseddel i BEKKA Retur Center HER.
 2. Du får en e-post med bekreftelse om at du har sendt inn en forespørsel om retur.
 3. Vi behandler forespørselen og sjekker at varen du skal returnere følger våre vilkår for gyldig retur.
 4. Du får en e-post med bekreftelse på om henvendelsen om retur forespørselen er godkjent eller ikke. Om henvendelsen er godkjent, vil du motta en elektronisk returseddel sammen med enkel instruksjon på e-post.
 5. (En returforespørsel kan bli avvist dersom produktet eller bestillingen ikke følger vilkår for gyldig retur, les mer om vilkår for retur og bytte i teksten under)

   

  -----

   

  GYLDIG RETUR

   En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

  Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

  Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 50kr for å dekke frakt av pakken tilbake til deg.

   

  Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

   

  Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

   

   

  -----

   

  JEG ØNSKER Å ENDRE MIN BESTILLING - HVA GJØR JEG?

  Bestillinger sendes fortløpende fra vårt lager, det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt pakket og sendt. Skulle du ha behov for å endre din bestilling er det derfor viktig at vi får beskjed om dette før bestillingen er fullført og sendt. Fullføring og sending av pakker skjer vanligvis samme dag, senest neste virkedag etter at vi har mottatt din bestilling.

     

  -----

   

  HVA SKJER MED MIN FAKTURA NÅR JEG HAR RETURNERT EN VARE?

  Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur» over. 

  Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

   

  1. Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.
  2. Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.
  3. Om du har betalt med VIPPS, VISA, Stripe eller Apple Pay så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

   

  Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling. 

    

  -----

   

  HVORDAN GJØR JEG DET MED BETALING FOR NY BESTILLING/BYTTE?

   

   

  Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp med nytt ordrenummer, selv om det er et bytte. Vi anbefaler at du velger Klarna faktura som betalingsløsning på ny bestilling, da kan vi rekke å justere beløp og gjøre endringer på fakturaen før den forfaller -Klarna gir hele 30 dagers forfall på sine fakturaer.

   

  Vi refunderer/tilbakebetaler fraktkostnaden på din nye bestilling/bytteordre når vi har mottatt returen (dersom det foreligger fraktkostnad på den nye bestillingen).

  Vi sørger også for at du får samme rabatter på din nye bestilling/bytteordre, dette skjer når vi har mottatt returen -og dersom det foreligger rabatt på bestillingen som er returnert.

  Les mer i teksten under.

   

  -----

    

  FÅR JEG SAMME PRISER/RABATTER PÅ NY BESTILLING/BYTTE?

   

   JA, DET FÅR DU!

  Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg når vi har mottatt returen din.  

   

  Vi ordner det slik:

  Vi refunderer mellomlegget som tilsvarer prisen/rabatten du fikk på produktene som er returnert. Vi fjerner i tillegg frakt på den nye bestillingen, om det foreligger fraktkostnad på bestillingen.

    

  -----

   

  UAVHENTET PAKKE

   

  Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

  Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde, da pakken er meldt utlevert -men ikke hentet. Dersom en uavhentet pakke forsvinner på vei tilbake til oss, så må du som kunde dekke tapet. Du kan kontakte Postens Kundeservice for å melde pakken savnet. 

   

   -----

   

  PAKKEN MIN ER RETURNERT TIL DERE GRUNNET UKJENT ADRESSE - HVA GJØR JEG?

   

  Pakker som kommer i retur til oss på grunn av feil registrert informasjon på en bestilling, kan sendes tilbake til korrekt adresse mot en kostnad på 50kr. Beløpet blir fakturert når pakken sendes på nytt til riktig adresse.

  Dersom du har fått varsel fra Posten om at pakken er returnert til BEKKA grunnet ukjent adresse, kan du ta kontakt med oss. Om vi mottar en retur grunnet ukjent adresse og ikke har hørt fra deg, så tar vi kontakt med deg omgående

  Dersom du velger å ikke motta pakken på riktig adresse, men heller ønsker å angre kjøpet: da vil det anses som en retur uten bytte og vi refunderer beløpet på din faktura, men holder tilbake 99kr for returen. 

   

  -----

   

   HAR DU SPØRSMÅL?

   
  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice ved å trykke på snakkeboblen til høyre -->
  Du kan også kontakte oss ved å sende inn kontaktskjemaet under. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

  Optional

  Handlekurv

  Ingen flere produkter tilgjengelige for bestilling

  Din handlekurv er foreløpig tom...