Vilkår for retur og bytte

 

***OBS - tiltak innen logistikk:***

På grunn av de nåværende restriksjonene, møter vi på ekstra utfordringer tilknyttet logistikken. Håndtering av retur kan ta lengre tid enn normalt, men vi gjør vårt beste for å behandle retur så raskt som mulig.

Vi takker for at du spriter hendene før du pakker inn en retur, og takker for din tålmodighet! Sammen kan vi prøve å få kontroll på situasjonen.

  

-----

 

ANGREFRIST

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen du mottar din bestilling. Du må registrere retur senest 14 dager etter at du har mottatt varene.
Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter at du har registrert returen.

  

Dersom du vil returnere en eller flere varer tilknyttet en bestilling, ber vi deg fylle ut angrerettsskjemaet som skal ligge i pakken når du mottar den. Du kan også skrive ut skjemaet HER. Husk å oppgi ordrenummeret tilhørende bestillingen du skal returnere noe fra, samt oppgi retur årsak slik at lageret vet hvem returen tilhører, og hva det gjelder. 

 

-----

 

RETUR UTEN Å BYTTE TIL NOE ANNET


Om du ikke ønsker å bytte til annen vare, så blir det ikke gitt gratis retur. 

Returen behandles da ved at vi tilbakeholder 99 kr på din faktura når vi refunderer beløpet for de returnerte produktene.

Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

 

 

Bestill returseddel HER.

 

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150 kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde, da pakken er meldt utlevert -men ikke hentet. Dersom en uavhentet pakke forsvinner på vei tilbake til oss, så må du som kunde dekke tapet. Du kan kontakte Postens Kundeservice for å melde pakken savnet.

 

-----

 

BYTTE - HELT GRATIS!

Du får GRATIS RETUR og GRATIS FRAKT på ny bestilling dersom du legger inn en ny bestilling FØR du bestiller returseddel:


[1] 

Legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til.

 

[2]

Deretter bestiller du returseddel for å sende tilbake det du ikke vil beholde.

Oppgi ordrenummeret på din nye bestilling i kommentarfeltet når du bestiller returseddel -vi ordner resten for deg.

 

Bestill returseddel HER.

 

 -----

 

SLIK BESTILLER DU EN RETURSEDDEL

[1]

Bestill returseddel HER.

 

[2]
Du får en e-post med bekreftelse om at du har sendt inn en forespørsel om retur.

 

[3]
Vi behandler forespørselen og sjekker at varen du skal returnere følger våre vilkår for gyldig retur.

 

[4]

Du får e-post med bekreftelse om returen er godkjent eller ikke godkjent. Blir den godkjent vil du få en returseddel vedlagt sammen en enkel instruksjon om hvordan du returnerer pakken til oss.

 

[5]

Skriv ut returseddelen og fest den synlig utenpå pakken du skal returnere. Sørg for å dekke gamle fraktetiketter dersom du bruker original emballasjen.

 

-----

 

GYLDIG RETUR

 En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 50kr tilsvarende frakt av pakken som sendes tilbake til deg. Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

 

Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

 

Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150 kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde, da pakken er meldt utlevert -men ikke hentet. Dersom en uavhentet pakke forsvinner på vei tilbake til oss, så må du som kunde dekke tapet. Du kan kontakte Postens Kundeservice for å melde pakken savnet.

 

-----

 

ENDRE EN NYLIG INNLAGT BESTILLING

Bestillinger sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt pakket og sendt. Skulle du ha behov for å endre din bestilling er det derfor viktig at vi får beskjed om dette før bestillingen er fullført og sendt. Fullføring og sending av pakker skjer vanligvis samme dag, senest neste virkedag etter at vi har mottatt din bestilling.

   

-----

 

HVA SKJER MED MIN FAKTURA NÅR JEG HAR RETURNERT EN VARE?

Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur» over.

[1]

Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.

  [2]

  Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

  [3]

  Om du har betalt med VIPPS, VISA, Stripe eller Apple Pay så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

   

  Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling. 

    

  -----

   

  HVORDAN GJØR JEG DET MED BETALING AV NY BESTILLING?

  Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp, og frakt vil tilkomme dersom bestillingen er under 600kr. Vi refunderer/tilbakebetaler frakten på ny bestilling dersom du oppgav ditt nye bestillingsnummer når du registrerte din retur i BEKKA Return Center.

   

   

  -----

   

   

  FÅR JEG DEN SAMME RABATTEN PÅ DEN NYE BESTILLINGEN?

   

   Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg, og refunderer beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen. 

   

  Vi ordner det slik:

   

  Klarna faktura

  [1]

  Om du velger å benytte Klarna faktura når du bytter til noe annet, så får du 30 dagers forfall på fakturaen. Dette gir oss tid til å refundere beløpet som tilsvarer frakt og/eller rabatter på den nye bestillingen, før fakturaen forfaller.

  (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)

  [2]

  Beløpet du skal betale blir da justert hos Klarna. Justering av beløp på faktura tar bare noen minutter før det er oppdatert hos Klarna.

   [3]

   Har du allerede betalt så blir eventuelle rabatter fra din gamle bestilling tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

     

    VIPPS, Stripe og Apple Pay

    [1]

    Om du velger å betale med VIPPS, Stripe eller Apple Pay og du fikk rabatt på din gamle bestilling, så refunderer vi beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen.

    (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)

     [2]

    Beløpet refunderes via til samme kontonummer som stod for betaling av bestillingen. Det kan ta noen dager før pengene er tilbake på konto.

     

    Har du spørsmål, kan du kontakte Klarna eller VIPPS sin Kundeservice.

     

    -----

     

     HAR DU SPØRSMÅL?

     
    Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice ved å trykke på snakkeboblen til høyre -->
    Du kan også kontakte oss ved å sende inn kontaktskjemaet under. Vi besvarer alle henvendelser man-fre kl.10.00-14.00


    Valgfritt: