Denne nettleseren har begrenset kapasitet. Vi anbefaler at du benytter Chrome eller Firefox.

RASK LEVERING Vi sender pakken samme dag, seneste neste virkedag

GRATIS BYTTE Enkelt å opprette returseddel

KLARNA FAKTURA Betal om 30 dager

VIPPS Enkel og rask betaling med VIPPS

Kundeservice Vi besvarer mail og chat fortløpende alle hverdager

Instagram @bekka_fashion

Vilkår for retur og bytte

 


ANGREFRIST

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen du mottar din bestilling. Angreretten gjelder for produkter med verdi over 300kr.

Du må bestille returseddel eller returnere varene senest 14 dager etter at varene ble utlevert. Bestilling av returseddel gjør du ved å logge inn på din kundekonto og sende forespørsel om retur fra Din kundekontoside.

Hvis din returforespørsel blir godkjent, vil vi sende deg en bekreftelse om godkjent returforespørsel på e-post sammen med en elektronisk  returseddel som må skrives ut og festes utenpå pakken som skal returneres. 

Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter en godkjent returforespørsel. Vi refunderer beløpet for de returnerte varene vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

Dersom du vil benytte deg av angreretten, ber vi deg fylle ut vårt angrerettskjema og legge det sammen med produktet/ene som du ønsker  å bytte. Skjemaet vil hjelpe vårt lager til å vite hvem som tilhører pakken. Hvis du glemmer å legge denne ved, kan lageret ha problemer med å  identifisere hvilken ordre returen skal registreres på.  

Legg produktene og angrerettskjema i en sikker emballasje, bruk gjerne original posen som du fikk produktene i. Send produktet/ene i retur ved å  feste returseddelen synlig utenpå pakken/emballasjen.    

 

-----

  

JEG VIL RETURNERE EN ELLER FLERE PRODUKTER, MEN ØNSKER IKKE Å BYTTE TIL NOE ANNET


Om du ikke ønsker å bytte til annen vare, så blir det heller ikke gitt gratis retur. 

Ved retur uten et bytte, blir det holdt tilbake 99kr på faktura når vi refunderer beløpet for returnerte produkter.

Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

 

Slik gjør du det: 

 

 1. Bestill returseddel ved å logge inn på Din kundekontoside - TRYKK HER
 2. Hvis din returforespørsel blir godkjent, vil vi sende deg en bekreftelse om godkjent returforespørsel på e-post sammen med retur-instruksjoner og en elektronisk  returseddel som må skrives ut og festes utenpå pakken som skal returneres.

 

Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter en godkjent returforespørsel. Vi refunderer beløpet for de returnerte varene vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

 

-----

 

JEG VIL BYTTE TIL NOE ANNET - HVA GJØR JEG? 

Hos BEKKA får du GRATIS BYTTE:

Du får GRATIS RETUR + GRATIS FRAKT på ny bestilling dersom du legger inn en ny bestilling før du bestiller returseddel, den nye bestillingen må ha samme verdi eller mer som de varene du returnerer.

Merk: er verdien på det du bytter til lavere enn det du returnerer, vil det ikke gis gratis bytte, og det vil da holdes tilbake 99kr på din faktura når vi har mottatt returen.

 

Slik gjør du det:

 1. Legg inn en ny bestilling i vår nettbutikk (merk at det vil tilkomme frakt på ny bestilling, velg derfor Klarna som betalingsløsning slik at vi kan fjerne fraktbeløpet på fakturaen etter at vi har mottatt returen din)
 2. Bestill deretter returseddel ved å logge inn på Din kundekontoside - TRYKK HER
 3. Husk å skrive inn en merknad om ditt nye ordrenummer tilhørende din nye bestilling
 4. Hvis din returforespørsel blir godkjent, vil vi sende deg en bekreftelse om godkjent returforespørsel på e-post sammen med retur-instruksjoner og en elektronisk  returseddel som må skrives ut og festes utenpå pakken som skal returneres.

 

Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter en godkjent returforespørsel. Vi refunderer beløpet for de returnerte varene vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

   

  -----

   

  JEG VIL BYTTE EN "FORUNDRINGSPAKKE" / "BEKKA SETT"

  *Vi gir ikke gratis bytte på "BEKKA SETT" eller "FORUNDRINGSPAKKER" grunnet den gode rabatten som allerede er gitt. Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere eller bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT".

  Om du vil bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT", må returen sendes tilbake til oss innen 14 dager fra du mottok pakken:

  1. Legg først inn en ny bestilling på det du vil bytte til i vår nettbutikk, deretter kan du kontakte vår kundeservice for å melde fra om at du har lagt inn en ny bestilling (et bytte) og det nye ordrenummeret du fikk tildelt, husk også å legge ved ditt gamle ordrenummer tilhørende bestillingen som du vil returnere.
  2. Vi sørger for at du skal få refundert hele beløpet tilsvarende det du betalte for "Forundringspakken" / "BEKKA SETT". Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

     

  -----

   

  JEG ØNSKER Å RETURNERE EN "FORUNDRINGSPAKKE" / "BEKKA SETT"

  Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT".

   

  Om du vil returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT", må dette skje innen 14 dager fra du mottok pakken:

  1. Kontakt vår kundeservice for å melde fra om at du vil returnere pakken, husk å legge ved ditt ordrenummer i kontaktskjemaet.
  2. Vi sender deg deretter adressen som kan benyttes for retur
  3. Du som kunde er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender -BEKKA dekker ikke tapet dersom pakken forsvinner under transport.

      

  -----

   

  GYLDIG RETUR

   En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

  Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

  Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 99kr for å dekke frakt av pakken tilbake til deg.

   

  Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

   

  Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

    

  -----

   

   KANSKJE DU LURER PÅ:

   

  JEG ØNSKER Å ENDRE MIN BESTILLING - HVA GJØR JEG?

  Bestillinger sendes fortløpende fra vårt lager, det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt pakket og sendt. Skulle du ha behov for å endre din bestilling er det derfor viktig at vi får beskjed om dette før bestillingen er fullført og sendt. Fullføring og sending av pakker skjer vanligvis samme dag, senest neste virkedag etter at vi har mottatt din bestilling.

     

  -----

   

  HVA SKJER MED MIN FAKTURA NÅR JEG HAR RETURNERT EN VARE?

  Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur» over. 

  Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

   

  1. Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.
  2. Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.
  3. Om du har betalt med VIPPS, VISA, Stripe eller Apple Pay så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

   

  Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling. 

    

  -----

   

  HVORDAN GJØR JEG DET MED BETALING FOR NY BESTILLING/BYTTE?

   

  Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp med nytt ordrenummer, selv om det er et bytte. Vi anbefaler at du velger Klarna faktura som betalingsløsning på ny bestilling, da kan vi rekke å justere beløp og gjøre endringer på fakturaen før den forfaller -Klarna gir hele 30 dagers forfall på sine fakturaer.

   

  Vi refunderer/tilbakebetaler fraktkostnaden på din nye bestilling/bytteordre når vi har mottatt returen (dersom det foreligger fraktkostnad på den nye bestillingen).

  Vi sørger også for at du får samme rabatter på din nye bestilling/bytteordre, dette skjer når vi har mottatt returen -og dersom det foreligger rabatt på bestillingen som er returnert.

  Les mer i teksten under.

   

  -----

    

  FÅR JEG SAMME PRISER/RABATTER PÅ NY BESTILLING/BYTTE?

   

   JA, DET FÅR DU!

  Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg når vi har mottatt og behandlet returen din.  

   

  Vi ordner det slik:

  Når vi har mottatt og behandlet din retur, refunderer vi mellomlegget på din nye bestilling (mellomlegget tilsvarer prisen/rabatten du fikk på produktene som er returnert). Vi fjerner i tillegg frakt på den nye bestillingen, om det foreligger fraktkostnad på bestillingen.

    

  -----

   

  UAVHENTET PAKKE

  Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura.

  Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde.

   

   -----

   

  PAKKEN MIN ER RETURNERT TIL DERE GRUNNET UKJENT ADRESSE - HVA GJØR JEG?

  Pakker som kommer i retur til oss på grunn av feil registrert informasjon på en bestilling, kan sendes tilbake til korrekt adresse mot en kostnad på 50kr. Beløpet blir fakturert når pakken sendes på nytt til riktig adresse.

  Dersom du har fått varsel fra Posten om at pakken er returnert til BEKKA grunnet ukjent adresse, kan du ta kontakt med oss. Om vi mottar en retur grunnet ukjent adresse og ikke har hørt fra deg, så tar vi kontakt med deg omgående

  Dersom du velger å ikke motta pakken på riktig adresse, men heller ønsker å angre kjøpet: da vil det anses som en uavhentet pakke, og vi holder tilbake 150kr som skal dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. 

   

  -----

   

   HAR DU SPØRSMÅL?

   
  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice ved å trykke på snakkeboblen til høyre -->
  Du kan også kontakte oss ved å sende inn kontaktskjemaet under. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

  Optional

  Handlekurv

  Ingen flere produkter tilgjengelige for bestilling

  Din handlekurv er foreløpig tom...