Vilkår for retur og bytte

HOS BEKKA FÅR DU GRATIS BYTTE - HUSK Å LEGGE INN NY BESTILLING FØR DU OPPRETTER RETUREN.
Registrering av retur gjør HER.

-----

 

ANGREFRIST

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen du mottar din bestilling. Du må registrere retur senest 14 dager etter at du har mottatt varene.
Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter at du har registrert returen.

  

Dersom du vil returnere en eller flere varer tilknyttet en bestilling, ber vi deg fylle ut angrerettsskjemaet som skal ligge i pakken når du mottar den. Du kan også skrive ut skjemaet HER. Husk å oppgi ordrenummeret tilhørende bestillingen du skal returnere noe fra, samt oppgi retur årsak slik at lageret vet hvem returen tilhører, og hva det gjelder.

 

-----

 

VI HAR GRATIS BYTTE!

Dersom du ønsker å bytte til noe annet må du selv legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til. Deretter registrerer du en retur i BEKKA Return Center for å sende tilbake produktet du ikke vil beholde.

HUSK Å OPPGI ORDRENUMMERET PÅ DIN NYE BESTILLING NÅR DU OPPRETTER RETUR!


*Ordrenummeret på din nye bestilling  oppgis når du oppretter en retur i BEKKA Return Center. Vi sørger da for at returen din blir gratis, og at du får GRATIS frakt på din nye bestilling!

 -----

 

RETUR UTEN BYTTE


Om du ikke ønsker å bytte til annen vare, så blir det ikke bli gitt gratis retur. 

Returen behandles da ved at vi tilbakeholder 79kr på din faktura når vi refunderer beløpet tilsvarende de returnerte produktene.

Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr. 

 

 -----

 

SLIK REGISTRERER DU EN RETUR

Registrering av retur gjør du via BEKKA Return Center HER.

[1]
Du får e-post fra BEKKA Return Center med bekreftelse om at du har sendt inn din registrerte retur til oss.

[2]
Vi behandler og registrerer en retur dersom forespørselen blir godkjent som en gyldig retur.

[3]

Du får e-post fra BEKKA Return Center med bekreftelse om returen er godkjent/ikke godkjent, sammen en enkel instruksjon om hvordan du returnerer pakken til oss. E-posten vil inneholde elektronisk link til returseddel, denne skriver du ut og fester på pakken du skal returnere.

 

HUSK Å OPPGI DITT NYE BESTILLINGSNUMMER DERSOM DU VIL BYTTE TIL NOE ANNET -vi sørger da for at du får returen GRATIS, og også GRATIS frakt på din nye bestilling!

 

-----

 

GYLDIG RETUR

 En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 50kr tilsvarende frakt av pakken som sendes tilbake til deg. Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

 

Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

 

Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Dette beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

 

 

-----

 

 

HVA SKJER MED MIN FAKTURA NÅR JEG HAR RETURNERT EN VARE?

Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur» over.

[1]

Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.

  [2]

  Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

  [3]

  Om du har betalt med VIPPS eller VISA, så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

   

  Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling. 

    

  -----

   

  HVORDAN GJØR JEG DET MED BETALING AV NY BESTILLING?

  Velg å betale din nye bestilling med Klarna, VIPPS eller VISA.

  Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp, og frakt vil tilkomme dersom bestillingen er under 600kr. Vi refunderer/tilbakebetaler frakten dersom du oppgav ditt nye bestillingsnummer når du registrerte din retur i BEKKA Return Center.

   

  -----

   

  HVORDAN FÅR JEG DEN SAMME RABATTEN PÅ DEN NYE BESTILLINGEN?

   Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg, og refunderer beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen. Husk å skrive som en MERKNAD at du fikk rabatt på den gamle bestillingen i det du registrerer returen!

  Oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center, så ordner vi dette for deg slik:

   

  Klarna faktura

  [1]

  Om du velger å benytte Klarna faktura når du bytter til noe annet, så får du 30 dagers forfall på fakturaen. Dette gir oss tid til å refundere beløpet som tilsvarer frakt og/eller rabatter på den nye bestillingen, før fakturaen forfaller.

  (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)

  [2]

  Beløpet du skal betale blir da justert hos Klarna. Justering av beløp på faktura tar bare noen minutter før det er oppdatert hos Klarna.

   [3]

   Har du allerede betalt så blir eventuelle rabatter fra din gamle bestilling tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

     

    VIPPS

    [1]

    Om du velger å betale med VIPPS og du fikk rabatt på din gamle bestilling, så refunderer vi beløpene på den nye bestillingen som tilsvarer rabatten tilknyttet den gamle bestillingen.

    (Husk å oppgi at du fikk rabatt på den gamle bestillingen når du registrerer returen i BEKKA Return Center!)

     

    [2]

    Beløpet refunderes via VIPPS, til samme mottaker som betalte for bestillingen. Det kan ta noen dager før pengene er tilbake på konto.

      

     Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte Klarna eller VIPPS. 

     Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling.

       

     -----

      

     ENDRE EN NYLIG INNLAGT BESTILLING

     Bestillinger sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt pakket og sendt. Skulle du ha behov for å endre din bestilling er det derfor viktig at vi får beskjed om dette før bestillingen er fullført og sendt. Fullføring og sending av pakker skjer vanligvis samme dag, senest neste virkedag etter at vi har mottatt din bestilling.

      

      


     Optional: