Denne nettleseren har begrenset kapasitet. Vi anbefaler at du benytter Chrome eller Firefox.

Rask levering Hent i butikk

GRATIS BYTTE Enkel retur

Kundeservice Chat med oss

Vilkår for retur og bytte

 

ANGREFRIST

Angrefristen er gyldig i 14 dager, og regnes fra den datoen som pakken din er utstedt. Du må melde fra om at du ønsker retur senest 14 dager etter at du har mottatt varene.
Varen(e) må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter at du har registrert returen.  Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

  

Dersom du vil returnere en eller flere varer tilknyttet en bestilling, ber vi deg fylle ut angrerettsskjemaet som skal ligge i pakken når du mottar den. Du kan også skrive ut skjemaet HER. Husk å oppgi ordrenummeret tilhørende bestillingen du skal returnere noe fra, samt oppgi retur årsak slik at lageret vet hvem returen tilhører, og hva det gjelder. 

 

-----

 

BYTTE - HELT GRATIS!

Hos BEKKA får du *GRATIS BYTTE:

 

1) Legg først inn en ny bestilling i vår nettbutikk på det du ønsker å bytte til.

 

2) Deretter bestiller du returseddel i vårt Retur Center for å sende tilbake det du ikke vil beholde - trykk her for å bestille returseddel.

 

For å få gratis bytte må du huske å oppgi ordrenummeret på din nye bestilling i kommentarfeltet når du er inne i Retur center -vi ordner resten for deg.

 

ØNSKER DU Å RETURNERE ELLER BYTTE EN "FORUNDRINGSPAKKE" ELLER ET "BEKKA SETT"?

*Vi har ikke gratis bytte og retur på "BEKKA SETT" eller "FORUNDRINGSPAKKER" grunnet den gode rabatten som allerede er gitt. Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere eller bytte en "Forundringpakke" eller et "BEKKA SETT".

 

Om du vil returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT":

Kontakt vår kundeservice for å melde fra om at du vil returnere pakken, husk å legge ved ditt ordrenummer i kontaktskjemaet. Vi sender deg deretter adressen som kan benyttes for retur, du som kunde er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender -BEKKA dekker ikke tapet dersom pakken forsvinner under transport.

Om du vil bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT":

Legg først inn en ny bestilling på det du vil bytte til i vår nettbutikk, deretter kan du kontakte vår kundeservice for å melde fra om at du vil bytte pakken til noe annet, husk å legge ved ditt gamle ordrenummer + ditt nye ordrenummer (tilhørende bestillingen på det du har byttet til). Vi sørger for at du skal få refundert hele beløpet tilsvarende det du betalte for "Forundringspakken" / "BEKKA SETT". Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen. 

 


-----

 

 

RETUR UTEN Å BYTTE TIL NOE ANNET


Om du ikke ønsker å bytte til annen vare, så blir det ikke gitt gratis retur. 

Returen behandles da ved at vi tilbakeholder 99 kr på din faktura når vi refunderer beløpet for de returnerte produktene.

Beløpet dekker frakt og ekspedisjonsgebyr.

  

Bestill returseddel i BEKKA Retur Center HER.

 

 

ØNSKER DU Å RETURNERE ELLER BYTTE EN "FORUNDRINGSPAKKE" ELLER ET "BEKKA SETT"?

*Vi har ikke gratis bytte og retur på "BEKKA SETT" eller "FORUNDRINGSPAKKER" grunnet den gode rabatten som allerede er gitt. Du som kunde må selv dekke returfrakt dersom du skal returnere eller bytte en "Forundringpakke" eller et "BEKKA SETT".

 

Om du vil returnere en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT":

Kontakt vår kundeservice for å melde fra om at du vil returnere pakken, husk å legge ved ditt ordrenummer i kontaktskjemaet. Vi sender deg deretter adressen som kan benyttes for retur, du som kunde er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender -BEKKA dekker ikke tapet dersom pakken forsvinner under transport.

Om du vil bytte en "Forundringspakke" eller et "BEKKA SETT":

Legg først inn en ny bestilling på det du vil bytte til i vår nettbutikk, deretter kan du kontakte vår kundeservice for å melde fra om at du vil bytte pakken til noe annet, husk å legge ved ditt gamle ordrenummer + ditt nye ordrenummer (tilhørende bestillingen på det du har byttet til). Vi sørger for at du skal få refundert hele beløpet tilsvarende det du betalte for "Forundringspakken" / "BEKKA SETT". Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

 

 

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150 kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde, da pakken er meldt utlevert -men ikke hentet. Dersom en uavhentet pakke forsvinner på vei tilbake til oss, så må du som kunde dekke tapet. Du kan kontakte Postens Kundeservice for å melde pakken savnet. 

 

 -----

 

SLIK BESTILLER DU RETURSEDDEL

1) Bestill returseddel i BEKKA Retur Center HER.

 

2) Du får en e-post med bekreftelse om at du har sendt inn en forespørsel om retur.

 

3) Vi behandler forespørselen og sjekker at varen du skal returnere følger våre vilkår for gyldig retur.

 

4) Du får en e-post med bekreftelse på om henvendelsen om retur forespørselen er godkjent eller ikke. Om henvendelsen er godkjent, vil du motta en elektronisk returseddel sammen med enkel instruksjon på e-post.

(Ikke godkjent forespørsel skjer dersom varen ikke følger vilkår for gyldig retur, les mer om vilkår for retur og bytte under, eller les mer her)

 

-----

 

GYLDIG RETUR

 En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og ikke har noen form for merker eller lukt. Alle merkelapper/hangtags må være intakt. 

Brudd på vilkårene gir ikke rett til retur, og anses som en ugyldig retur. Om du sender oss en ugyldig retur vil denne ikke bli refundert.

Dersom du ønsker å få tilbakesendt en retur som ikke er godkjent ved mottak, ber vi deg kontakte Kundeservice slik at vi kan sende varen tilbake til deg. Ved slike tilfeller blir det sendt en faktura på 50kr for å dekke frakt av pakken tilbake til deg.

 

Vi tar ikke imot undertøy av hygieniske årsaker.

 

Merk: Du som kunde står ansvarlig for trygg retur. Vi refunderer/tilbakebetaler ikke varer før de ankommer vårt lager.

Uavhentede pakker anses ikke som gyldig retur, og vil bli belastet 150 kr for å dekke frakt og ekspedisjonsgebyr. Beløpet blir holdt tilbake på din faktura/tilbakebetaling når vi mottar og behandler den uavhentede pakken. 

Merk at ansvaret for en uavhentet pakke ligger hos deg som kunde, da pakken er meldt utlevert -men ikke hentet. Dersom en uavhentet pakke forsvinner på vei tilbake til oss, så må du som kunde dekke tapet. Du kan kontakte Postens Kundeservice for å melde pakken savnet.

 

-----

 

ENDRE EN NYLIG INNLAGT BESTILLING

Bestillinger sendes fortløpende fra vårt lager, det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt pakket og sendt. Skulle du ha behov for å endre din bestilling er det derfor viktig at vi får beskjed om dette før bestillingen er fullført og sendt. Fullføring og sending av pakker skjer vanligvis samme dag, senest neste virkedag etter at vi har mottatt din bestilling.

   

-----

 

HVA SKJER MED MIN FAKTURA NÅR JEG HAR RETURNERT EN VARE?

Det kan ta noen dager fra du har registrert en retur, til vi mottar den hos oss. Vi behandler den straks den ankommer, og refunderer pengene så sant returen fremstår som gyldig retur, se punkt «gyldig retur» over. 

Refusjon av returnerte varer skjer vanligvis innen 14 dager fra vi har mottatt returen.

 

1) Om du har en ubetalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet oppdatert hos Klarna. Du kan se status for din faktura hos Klarna, eller du kan kontakte vår Kundeservice.

 

  2) Om du har en betalt Klarna faktura tilknyttet bestillingen du har returnert noe fra, så blir det refunderte beløpet tilbakebetalt til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Klarna vil kontakte deg for tilbakebetaling. Det kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet, til du har pengene på din konto.

   

  3) Om du har betalt med VIPPS, VISA, Stripe eller Apple Pay så vil det refunderte beløpet tilknyttet varen(e) du har returnert bli refundert til samme mottaker som gjennomførte betalingen. Tilbakebetalingen kan ta noen virkedager fra vi refunderer beløpet.

   

  Vi anbefaler at du laster ned Klarna sin app for å enkelt følge med på dine bestillinger, og status for faktura/betaling. 

    

  -----

   

  HVORDAN GJØR JEG DET MED BETALING FOR NY BESTILLING/BYTTE?

   

   

  Den nye bestillingen anses som et nytt kjøp med nytt ordrenummer, selv om det er et bytte. Vi anbefaler at du velger Klarna faktura som betalingsløsning på ny bestilling, da kan vi nemlig justere beløp og gjøre endringer på fakturaen før den forfaller -Klarna gir hele 30 dagers forfall på sine fakturaer.

   

  Vi refunderer/tilbakebetaler fraktkostnaden på din nye bestilling/bytteordre dersom det foreligger frakt på den nye bestillingen.

  Vi sørger også for at du får samme rabatter på din nye bestilling/bytteordre, lmed mer under. 

   

  -----

   

   

  FÅR JEG SAMME PRISER/RABATTER PÅ NY BESTILLING/BYTTE?

   

   JA, DET FÅR DU!

  Om du fikk rabatt eller benyttet en rabattkode da du bestilte varen(e) tilknyttet det du ønsker å returnere/bytte, så skal du såklart få de samme rabattene på din nye bestilling - vi ordner dette for deg.  

   

  Vi ordner det slik:

  Vi refunderer beløpet på den nye bestillingen/bytteordren, tilsvarende de prisene/rabattene du fikk på den gamle bestillingen. Vi fjerner også frakt på den nye bestillingen, om det foreligger frakt kostnad på den - vi gir deg nemlig gratis bytte uten ekstra kostnader for frakt av ny bestilling!

   

   

  -----

   

   HAR DU SPØRSMÅL?

   
  Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice ved å trykke på snakkeboblen til høyre -->
  Du kan også kontakte oss ved å sende inn kontaktskjemaet under. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

  Optional

  Handlekurv

  Ingen flere produkter tilgjengelige for bestilling

  Din handlekurv er foreløpig tom...