Reklamasjon

 

Har du fått en vare med defekt eller mangler? Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan, les mer på denne siden om hvordan du kan gå videre:

 

Gyldig reklamasjon

 Reklamasjonsretten dekker varer som har feil i henhold til gjeldende forbrukerlov.

Feil defineres som mangler eller svikt innen funksjon eller kvalitet. Du skal kontakte oss så snart som mulig etter at du har oppdaget feilen. 

For fullstendig informasjon om din reklamasjonsrett, se våre Salgsbetingelser

 

-----

 

SLIK REGISTRERER DU EN REKLAMASJON

 

1) Opprett en RETUR og send bilder av produktet: vi trenger tydelige bilder av defekten du mener er reklamasjons grunnlag. Husk å oppgi ordrenummeret tilhørende produktet, og skriv litt om hva du mener er galt med produktet.

  Her oppretter du Retur, og laster opp bilder sammen med beskrivelse av defekten: BEKKA RETURN CENTER

  

Vi mottar henvendelsen din som en forespørsel, vi kontakter deg for å tilby en løsning dersom bildene viser tydelig defekt.

 

2) Du blir kontaktet av Kundeservice på e-post, slik at vi kan finne en best mulig løsning sammen med deg.

 Vi kan tilby kompensasjon i form av gavekort eller prosentvis fratrekk i pris, som videre vil kunne refunderes/tilbakebetales til deg dersom du velger å beholde varen som den er. Du kan eventuelt be om å få et nytt tilsvarende produkt, eller pengene tilbake.

 

-----

 

Dersom du returnerer en reklamasjonsvare vil vi se over varen når den ankommer vårt lager. Vi må da se at bildene av defekten stemmer overens med funnene på produktet. Om reklamasjonen anses som en gyldig reklamasjon vil vi behandle saken videre basert på den avtalen som er gjort med Kundeservice i forkant. 

Om du sender oss en ugyldig reklamasjon vil denne ikke bli behandlet som en reklamasjon med tilhørende kompensasjon. Ved slike tilfeller vil Kundeservice kontakte deg på e-post og spørre deg om du ønsker å få tilbakesendt pakken mot en faktura på 50kr for å dekke frakten tilbake til deg. 

 


Optional: