Reklamasjon

 

Har du fått en vare med defekt eller mangler? Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan, les mer på denne siden om hvordan du kan gå videre:

 

GYLDIG REKLAMASJON

 Reklamasjonsretten dekker varer som har feil i henhold til gjeldende forbrukerlov.

Feil defineres som mangler eller svikt innen funksjon eller kvalitet. Du skal kontakte oss så snart som mulig etter at du har oppdaget feilen. 

En gyldig reklamasjonsvare må ha vesentlige feil eller mangler fra produksjon. Skader anses ikke som gyldig reklamasjonsgrunnlag. Produkter med merker/flekker etter vask anses ikke som gyldig reklamasjonsgrunnlag. Se Vedlikeholdsråd i produkttekster på nettsiden vår.

 

For fullstendig informasjon om din reklamasjonsrett, se våre Salgsbetingelser

 

 

-----

 

  LØSNING AV REKLAMASJONSSAKER

Vi kontakter deg for å tilby en løsning:

 

 

 Vi kan tilby kompensasjon i form av prosentvis fratrekk i pris som tilbakebetales til deg, eller vi kan tilby deg et gavekort tilsvarende fratrekket.

Du beholder da produktet, og saken avsluttes.

 

-----

 

Du kan også be om å få tilsendt et nytt tilsvarende produkt, eller pengene tilbake dersom produktet har vesentlig stor defekt, og fremstår som ikke-brukbart. Hvis dette alternativet blir aktuelt, så sender vi deg en returseddel slik at du kan returnere tilbake det defekte produktet. 

I mellomtiden holder vi av produktet for deg som en venteordre (gratis) - merk at venteordren står aktiv i 20 dager fra datoen du bekrefter løsningen, etter denne dato vil venteordren opphøre og produktet kan bli solgt i vår nettbutikk. Det er derfor viktig at du returnerer reklamasjonsvaren snarest etter at du mottar returseddel fra oss.

 

 

-----

  

Vi tilbakebetaler ikke penger før vi har mottatt og sett over produktet.

Vi sender ikke nytt produkt før vi har mottatt og sett over produktet.

Forbehold om at produktet du reklamerer på er eller blir utsolgt imens saken pågår - du vil da kunne bli tilbudt et annet produkt tilsvarende samme pris som varen ble kjøpt for.

 

 

-----

 

 

+

 

Reklamasjonsvarer som sendes i retur blir sjekket individuelt når det ankommer vårt lager. En gyldig reklamasjonsvare må ha vesentlige feil eller mangler fra produksjon. Skader anses ikke som gyldig reklamasjonsgrunnlag. 

Om produktet anses som en gyldig reklamasjon, vil vi behandle saken videre basert på den avtalen som er gjort med Kundeservice i forkant. Du vil ikke belastes for retur kostnad om produktet anses som en gyldig reklamasjonsvare.

Om du sender oss et produkt som tilsvarer ugyldig reklamasjon, vil ikke denne bli behandlet med tilhørende kompensasjon. Ved slike tilfeller vil Kundeservice kontakte deg på e-post og spørre deg om du ønsker å få tilbakesendt pakken mot en faktura på 50kr for å dekke frakten tilbake til deg. 
 

 

-----

 

 

SLIK REGISTRERER DU REKLAMASJON

 

 

1) Send e-post til vår Kundeservice: post@bekkafashion.com. Beskriv defekten og legg ved bilder som tydelig viser defekten, det er viktig at du også oppgir ordrenummeret som du fikk da du kjøpte produktet

 2) Vi sender deg forslag til løsning.

 

Løsning ved reklamasjon må skje per e-post FØR produktet returneres.